Google search engine
BallinaLajmeTeuta ftonë të gjithë “Miqt e valles shqiptare” të i’u bashkangjiten në...

Teuta ftonë të gjithë “Miqt e valles shqiptare” të i’u bashkangjiten në aktivitetin e radhës

SHOQATA KULTURORE Teuta njofton për aktivitetin e radhës ku mund të merrni pjesë në aktivitetin me titull: “Miqtë e valles shqiptare “, i cili do të organizohet të shtunën më datë 9 prill.

“Gjatë takimit duam të diskutojmë sëbashku mbi traditat dhe mësimin e valleve tona të bukura, nevojën e transmetimit të traditës tek brezat e rinj, bashkëpunimin gjinor në interpretimin e valleve, etj. Programi do të përfshijë biseda të lira me folësit që do të marrin pjesë si dhe shkëmbim eksperiencash të ndryshme, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Shoqata Kulturore ”Teuta” njofton Nobel Pres.
Vendi:⬇️⬇️⬇️

Stockholm / Rönninge skolväg 31, 144 62 Vendi:Rönninge Skola

E shtunë më 9 Prill ora18:00

Mirësevini 😊

Të fundit nga rubrika
- Advertisment -
Google search engine

Më të lexuarat

Më të shikuarat